La companyia Perigallo Teatro obri la programació d’arts escèniques Paranimf de la UA 2024 amb l’obra Cabezas de cartel, una proposta que pujarà a l’escenari dimecres, 14 de febrer, a les 19 hores. Aquesta peça teatral sobre la vanitat contra l’ètica ha sigut reconeguda amb el Premi Godot al millor espectacle del Circuit Independent de Madrid i amb els guardons a millor director, actor, actriu i premi del públic de l’INDIFEST.

Amb direcció de Luis Felpeto i text de Javier Manzanera i Celia Nadal, aquesta obra és un estudi sobre el xoc entre l’afany de notorietat i els principis ètics. Els integrants de la companyia expliquen que «hi ha persones que es juguen la vida per fer allò que creuen que millora el món. A vegades fem coses belles per a millorar vides, i altres vegades ens entretenim a veure qui té més bona premsa. Quina pena i quin ridícul que fem!».

«Ens acompanya i ens acomboia Valle Inclán, la seua visió lúcida de la decència i de la societat, la necessitat de ser algú i el desig de no ser ningú. El coratge i la bogeria de William Blake, el compromís d’Artaud, el digne dandi de Baudelaire. Continuen amb nosaltres tots aquells que amb la seua vida i amb la seua obra ens recorden quina és la finalitat última del teatre, el que fa de l’home un heroi».