Un any més, pintors i artesans tornen a les places de Castelar i La Senyoria per a dinamitzar les vetlades en el centre històric
Des del passat cap de setmana i com cada estiu, artesans, pintors i caricaturistes protagonitzen una nova edició de ‘Les nits del Castell’, una iniciativa de la Regidoria de Comerç que busca dinamitzar el centre històric durant les nits de la temporada estival i que inclou tallers artesanals oberts al públic. Aquests tallers ja estan en marxa, tal com van comprovar ahir l’alcalde, Toni Pérez, i el regidor de Comerç, Javier Jordá, que al costat de membres de la Corporació i AICO van visitar ahir ‘Les Nits del Castell’.
Aquests tallers es realitzaran al llarg del mes de juliol de dilluns a dijous a partir de les 20.00 hores i estan impartits pels artesans que han instal·lat els seus llocs en les places de Castelar i La Senyoria. Cada dia el taller serà a càrrec d’un dels artesans.
En aquesta edició de ‘Els nits del Castell’, que es prolongarà fins al 15 de setembre, participen 15 artesans qualificats i amb carnet professional amb lloc d’articles de joieria en plata de llei i pedres precioses, bijuteria, adorns en porcellana freda, penjolls, sabons artesanals, granadures o joguets fets a mà, entre altres. A aquests se sumen tres retratistes, sis caricaturistes, un pintor paisatgista i un siluetista.
A més, com a complement a aquesta oferta, igual que en any anteriors, Asmibe (Associació de Persones amb Discapacitat de Benidorm i Comarca) ha instal·lat un lloc en el qual es poden adquirir creacions realitzades pels seus integrants com a ventalls, enquadernacions o articles de cuir.

Pròxims tallers artesanals
10 de juliol Giulia Genco: Gra d’arròs
11 de juliol Esther Corrachano: Plata
12 de juliol Frank Tindaro: Tortugues
13 de juliol Elisa Robledo Rivero: Cristalls marins
17 de juliol Estela Sánchez: Petxines marines
18 de juliol Mª Valeria Mondino: Telers
19 de juliol Alessandra Gargaglione: Pell i acer
20 de juliol Polina Voitenko Artesania amb filferro
24 de juliol Asmibe: Taller per a xiquets
26 de juliol Esther Domínguez: Malabars, pedres
27 de juliol Sandra Fernández: Argila polimèrica
28 de juliol Antonio Fernandez: Ceràmica