La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benidorm ha animat hui als compositors de música festera a presentar les seues obres per al XXII Concurs de Música Festera ‘Vila de Benidorm’, el termini d’admissió de la qual finalitza el pròxim 31 de juliol a les 23,59 hores. Per a aquesta edició la modalitat triada ha sigut la de pasdoble.
El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha destacat que el concurs “és un dels més longeus de la Comunitat Valenciana i també dels més esperats pels compositors, que veuen en ell un al·licient per a entregar-se a la creació de noves obres”.
Les composicions han de ser originals i inèdites i no haver sigut interpretades en públic amb anterioritat a la decisió del jurat. Cada participant podrà presentar el nombre d’obres que desitge.
Les bases del concurs estableixen un únic premi de 2.000 euros i trofeu. Els participants hauran d’enviar quatre còpies de la partitura i en un sobre el lema de l’obra així com les dades de l’autor. Durant quinze dies naturals el jurat avaluarà les obres rebudes i comunicarà el lema del pasdoble guanyador, que serà interpretat en el concert extraordinari que tindrà lloc al setembre.