És una història d’amor, supervivència i esperança plena d’humor i de tendresa que mescla titelles i personatges de carn i os
L’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” informa que continua el cicle “III Teatre per a tots”, on mínim una vegada al mes xicotets i adults poden disfrutar d’espectacles carregats de missatges i valors com ara: ecologisme, amistat, respecte, amor, art, cultura i molta diversió.
Aquest pròxim diumenge, 6 de novembre, a les 18.30 hores, en el Centre Cultural Verge del Carmen, gaudirem de l’obra de titelles “Ilusia”, una història d’amor, supervivència i esperança plena d’humor i de tendresa que mescla titelles i personatges de carn i os, i que ens trasllada a aqueix lloc de la nostra ment on deia J. M. Barrie, autor de Peter Pan, que s’alçaven, com en un somni, les illes de Mai de la vida, que no són una altra cosa que les illes de la fantasia.
https://youtu.be/H7MOtmnqfW8
«A aquestes màgiques terres arriben sempre els xiquets amb les seues barquetes quan juguen. També nosaltres hem sigut allí: encara podem sentir el soroll de l’onatge, encara que ja no desembarcarem mai».
L’edat recomanada és a partir de 5 anys i el preu de l’entrada és de 5 euros.
Compra d’entrades: https://www.entradasatualcance.com/tickets-iii-ciclo-de-teatro-para-todos-ilusia#/sell/events/8488/sessions/13152