El cicle “8 Cultura Dona” arriba a la seua fi per aquest curs amb l’actuació de Nina Dinamita & La Swing Milícia, una formació musical inspirada en grans figures feministes i transgressores, que tindrà lloc divendres que ve 11 de juny a les 21.30h al pati de la Casa del Fester.

La formació musical interpreta un jazz de gran qualitat en el qual predomina el missatge feminista. La proposta està inspirada en grans figures femenines transgressores com la cantant Nina Simone o la miliciana republicana Rosario Sánchez Mora “La Dinamitera”.

Nina Dinamita busca amb els seus temes, no sols omplir els seus concerts de música swing, sinó traslladar un missatge més enllà de les trinxeres: el murmuri, el crit i el lament de la gran Nina juntament amb la passió i la bravesa de “La Dinamitera”, en una combinació explosiva que fa vibrar a tots els batallons.

Com la resta d’activitats del cicle que han precedit a aquest concert, Nina Dinamita i la Swing Milícia reivindica l’important paper de la cultura feta per les dones, invisibilitzada i discriminada de manera permanent.

El combo està format per Key Day (veu), Lucía Bisquert (trombó), Rosana Díaz (saxo), Marina Alcantud (piano), Tico Porcar (bateria), Borja Flores (contrabaix). La proposta ha comptat amb la participació de la dissenyadora Lindsay Kerr, que s’ha ocupat del disseny i la confecció de l’estilisme vintage que llueix la formació en els seus concerts.

L’accés al concert és gratuït, amb seient preasignado. Les localitats poden obtindre’s en la web www.kakv.com