El cicle de concerts Live the Roof, que enguany celebra la seua desena edició a Alacant, posa el fermall a la seua programació 2023 amb el concert de Vega aquest divendres 13 d’octubre al Castell de Santa Bàrbara.
Aquesta serà la sisena cita amb la música organitzada per Meet & Live, i que un any més s’ha consolidat com un dels esdeveniments millor valorats de la programació estival de la ciutat d’Alacant. La qualitat dels artistes i la immillorable ubicació a la terrassa de la del Baluard de la Mina del Castell de Santa Bàrbara amb les millors vistes de la façana litoral, converteixen aquests concerts en una experiència inoblidable.

La cantautora i compositora cordovesa Vega, nominada al Grammy Llatí en dues ocasions, tanca així aquestes vetlades amb un concert en acústic en el qual els assistents gaudiran a més d’una consumició d’un combinat de Royal Bliss.

L’obertura de portes serà a les 19.00 hores, moment en el qual els assistents podran gaudir de les vistes panoràmiques des del monument més emblemàtic d’Alacant. L’inici del concert serà a les 20.00 hores.

Les entrades anticipades estan disponibles en https://www.wegow.com/es/paginas/live-the-roof-alicante