El llibre ‘Apodos de Villena’ trau a la venda una segona edició després d’esgotar totes les seues existències en tot just dos mesos durant l’any passat 2019 en el que va ser sens dubte el fenomen literari més important dels últims anys.

Ja es troben disponibles els exemplars de la segona edició de ‘Apodos de Villena’ escrit per Ricardo Celiberti. Aquest llibre va ser presentat a la fi del passat mes de novembre i en menys de dos mesos ha fulminat les vendes i totes les expectatives amb la venda dels 500 exemplars posats a la venda en llibreries locals.

L’èxit d’aquest número va començar a albirar-se en una abarrotada sala d’actes de la Casa de Cultura per al dia de la seua presentació. El secret d’aquest èxit radica en la mescla de la antroponimia local, en el sentiment de pertinença a un grup en un camp com el dels sobrenoms, que a poc a poc es va perdent, així com en el bon fer i el treball conscienciós de Ricardo Celiberti per a recuperar més de 6.000 sobrenoms durant anys.

La venda dels 500 exemplars de la primera edició en tan curt espai de temps ha portat a una segona edició els volums de la qual ja poden trobar-se en les llibreries de Villena. ‘Apodos de Villena. Investigació sobre la seua antroponimia popular” que durant el passat Nadal va ser titllat com “el best seller villenero” ja està disponible per a totes aquelles persones que no van poder fer-se amb un exemplar en el seu moment.