La Sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés a Elx acollirà a les 11.30 hores l’acte de presentació de l’edició número 34
El Museu Paleontológic d’Elx (MUPE) presentarà en societat el nou exemplar de la seua Revista Cidaris. L’edició número 34 d’aquesta publicació de divulgació científica serà mostrada en un acte que tindrà lloc el dissabte 15 d’octubre a les 11.30 hores a la Sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés a Elx. També es farà lliurament del ‘II Premi Revista Cidaris’, un guardó convocat per la Fundació Cidaris en col·laboració amb GeaLand Patrimoni.
Aquesta revista del MUPE conté set articles basats en Treballs de Fi de Grau relacionats amb el patrimoni geològic i paleontològic de la província d’Alacant. En concret, es tracten de tres treballs de Fi de Grau de la Universitat d’Alacant (UA), dues de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx i dues de la Universitat de València (UV). Aquest nou número respon a l’estratègia FOPALI, el mètode de gestió del museu il·licità. Així, treballs sobre geologia, paleontologia, estratigrafia o didàctica seran alguns dels temes que podran trobar els lectors i lectores.
La Revista Cidaris va nàixer fa 30 anys, en 1991, gràcies al Grup Cultural  Paleontològic d’Elx. Des de llavors, són nombrosos els articles científics  que s’han publicat en ella, abastant l’ampli espectre de les Ciències de la Terra. Una via de transferència d’informació científica i de divulgació a l’abast de tota la societat. Actualment, la revista del Museu Paleontològic d’Elx compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant.