El Museu Paleontològic d’Elx ha buscat la participació conjunta amb el xicotet comerç de la ciutat il·licitana per a estar més prop de la ciutadania. Es tracta d’una proposta per a promocionar la cultura i impulsar el comerç de proximitat. D’aquesta manera, durant les pròximes setmanes, els clients que acudisquen a comprar als establiments pròxims al museu i adherits a la campanya de col·laboració amb la institució il·licitana tindran l’oportunitat d’aconseguir invitacions al MUPE.

Amb aquesta iniciativa, el Museu Paleontològic d’Elx també pretén potenciar la col·laboració amb el xicotet comerç, afavorint així la dinamització econòmica i fomentant la cultura més científica.

A més, es pretén motivar i donar a conéixer encara més el MUPE. Un aspecte fonamental per a la institució il·licitana atés que, a pesar que es tracta de l’únic museu de paleontologia específic de tota la província d’Alacant, resulta necessària la cerca de sinergies amb diferents entitats, organismes i ciutadania. Tot amb l’objectiu de divulgar el museu i amb això el ric patrimoni geològic i paleontològic de la província.