Casa Mediterráneo contínua amb el cicle “Poemes del Mediterrani” dins de la seua programació a distància. En aquesta ocasió, el poeta Ignacio Cartagena ofereix un recital en el marc d’aquest cicle.

Ell és un autor de la terra, el poeta alacantí Ignacio Cartagena (Alacant, 1977) va realitzar el desembre passat una conferència sobre els temes tractats del seu últim llibre ‘L’oci que ens queda’.

Ignacio Cartagena és, a més d’escriptor, diplomàtic de carrera i ha cobert llocs de representació en diferents països del món. D’altra banda, ha obtingut diversos premis literaris i ha publicat diversos poemaris: Memòria d’un Nu (2002), Els noms de Tanit (2009), El teu cos i altres dubtes (2009), Romànic tardà (2012) i Urnes, àmfores, atuells: variacions eròtiques d’un dia a la platja (2014). També és autor de diferents articles i monografies sobre art i literatura. Entre elles, Escrita en silenci: aproximació a la poesia albanesa contemporània.

El seu últim lliurament, L’oci que ens queda, integra a la perfecció vida i poesia. Segons expliquen des del Grup Sial Pigmalion, editorial de l’obra, en aquest llibre queda demostrat que qualsevol experiència viscuda és susceptible de convertir-se en poema. A més, fa al·lusió als esquinçalls de temps que ens deixen les nostres ocupacions diàries.

#QuédateEnCasa i dóna-li al play!

#QuédateEnCasa ¡y dale al play!