El Teatre Arniches arranca l’últim tram de la seua programació trimestral amb la comèdia ‘L’últim Tarzán’ de Paco Zarzoso.

Aquest divendres a les 20,30 hores, la Companyia Hongaresa torna a Alacant amb aquesta divertida proposta protagonitzada per Enric Juezas. Lola López, Lara Salvador, Wanda Bellanza, Marcos Sproston i Júnior Sever completen el repartiment.

Aquesta “versió castissa” de Tarzán posa a l’espectador front un protagonista hispà que des de molt xiquet llegia novel·les del rei dels micos amb tanta afició i gust que les lianes li van envair el cervell i li van embullar l’enteniment, fins al punt d’establir-se a Guinea Equatorial per a oferir espectacles típics de la mitologia selvàtica als turistes. No obstant això, el seu món s’esfondra quan es veuen obligats a exiliar-se del país i tornar a Espanya on s’enfrontaran a una altra mena de feres.

La Companyia Hongaresa de Teatre va nàixer a Sagunt (València) en 1995, promoguda pel compromís dramatúrgico dels valencians Lola López i Paco Zarzoso i de la catalana Lluïsa Cunillé. En aquesta llarga trajectòria teatral ha collit importants guardons com el Premi al Millor Espectacle Internacional 2020 de Córdoba (Argentina) o el Premi al Millor Espectacle de Teatre de la Comunitat Valenciana 2021.

Venda d’entrades:
https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=021222HONGARESA