La regidora de Cultura, Rosa Vidal, acompanyada pel director del Teatre Castelar, Juan Vera, ha donat a conéixer la programació del coliseu eldense per al primer semestre del 2020. L’edil ha assegurat que “des de la Regidoria i des del Teatre hem estat treballant per a avançar la programació i poder presentar-la la proposta del nostre Teatre als eldenses i a tota la província al més prompte possible i hem aconseguit l’objectiu”.

Vidal ha assenyalat que “una programació teatral és un procés en el qual es treballa contínuament, però la veritat és que estem molt contents amb el resultat d’aquest primer semestre. El fullet mostra una tipologia d’actes en els quals destaquen els monòlegs, els musicals, la dansa, els infantils… Esperem que el públic gaudi i que la proposta siga atractiva”.

Per part seua, Juan Vera ha explicat els diferents espectacles del primer semestre, destacant que “hem aconseguit l’objectiu de presentar el programa abans d’acabar l’any. Hem recuperat espectacles de tota mena que han d’estar en un teatre i, al mateix temps, compaginar amb totes les activitats dels col·lectius locals. El Teatre té una càrrega de treball d’aqueix tipus molt important, però hem aconseguit quadrar-lo”.

Vera ha afirmat que “hem destacat especialment els espectacles infantils i tots els mesos hi ha almenys un. Vull ressaltar que gran part de les obres vénen recomanades per Xarxa Escena, per la qual cosa són de gran qualitat”.

Dins de la programació, que es pot consultar en la web del Teatre Castelar (https://teatrocastelar.wordpress.com/programacion/), destaquen obres com ‘El Funeral’, amb Concha Velasco i Jordi Rosselló (24 i 25 de gener), la comèdia ‘Gag Movie’, amb Yllana (20 de febrer), el monòleg ‘El meu pare fluixeja’, amb Martita de Graná (5 de març); l’espectacle de dansa ‘Juana’, amb Els Dedae i Aitana Sánchez-Gijón; el frama ‘Els dies de la neu’, amb Rosario Pardo (27 de març); el drama ‘Gossada’, de Kamikaze Produccions (6 de abrirl) i ‘La Força de l’Afecte’, amb Lolita Flores (9 de maig).

Entre els concerts destaquen els de Shakira Martínez i Alba Ed-*Dounia (8 de març) i Diana Navarro (15 de maig).