El Grupo de Danses “Cresol”, Orfeó “Mare Nostrum” i Pilar Arejo seran els artistes protagonistes sobre l’escenari de l’auditori municipal de la “Concha” de l’Esplanada per als propers dies.

Els concerts formen part del programa municipal preparat per la Regidoria de Cultura amb el nom d’Estiu de Músiques.

Totes les actuacions són de lliure accés i donaran començament a les 20 hores.

Dijous, 23: Actuació Grup de Danses “Cresol”.

Dissabte, 25: Actuació Orfeó “Mare Nostrum”.

Domingo, 26: Concert de Pilar Arejo.

El Grup de Danses “Cresol” té un repertori que recull músiques, balls i danses populars principalment de les comarques alacantines (l´Alacantí, l´Alcoià. Marines Alta i Baixa, Alt, Baix i Mitjà Vinalopó, Vega Baixa i Comtat), i d’altres comarques castellonenques i valencianes. Totes elles interpretades utilitzant instruments característics de l’època com la rondalla de corda o la dolçaina i el tabalet.

L’Orfeó “Mare Nostrum” L’Orfeó Mare Nostrum, és una entitat sense ànim de lucre que aglutina a un grup de persones que canten per veritable afició. Alternen la sarsuela amb la música sacra.

Pilar Arejo. La seva carrera musical s’inicia a la fi de l’any 2008, quan descobreix que la música s’ha convertit en el llenguatge amb el qual és capaç de descriure el planeta que envaeix les seues pròpies emocions. Va rebre el premi TOP CREATION 2014 de la Diputació d’Alacant.