La regidoria de Cultura anuncia l’inici, des d’aquest dimarts 1 de novembre, de l’obertura del termini per a adquirir els bons culturals 2022, destinats a potenciar les activitats culturals i el consum de productes i serveis culturals en el municipi d’Alacant.
Una vegada finalitzat el termini d’adhesió de les empreses interessades, els usuaris podran comprar, fins al 5 de desembre, un màxim de quatre bons per persona amb un valor de 10 euros a usar mínim en compres valorades pel doble d’aqueixa quantitat. El període per a l’ús dels bons, finalitza el 10 de desembre.
Des d’aquest dimarts, a partir de les nou del matí es podran adquirir a través de la pàgina web de l’Ajuntament on apareixerà un codi QR que remitent al següent enllaç:
https://www.alicante.es/es/contenidos/adquisicion-bonos-culturales-2022-del-municipio-alicante
Seran beneficiàries del programa de bons de cultura les persones físiques, majors d’edat, empadronades en el municipi d’Alacant, que disposen de DNI o NIE com a únic requisit.
Les empreses que s’han adherit, fins al passat 17 d’octubre quan concloïa el termini, ascendeixen a dotze relacionades amb la música en directe entre les quals es troben Àrea 12, Port d’Eixida Ocean Race, Sala Stereo i Spring Festival. En l’apartat d’institucions s’exhibició d’arts en viu i arts audiovisuals, estan en Teatre Principal i Aula Cultural Fundació Mediterrani.
També podran sol·licitar els bons en les sis entitats o empreses que oferisquen productes culturals en suport físic com a llibres, discos de vinil, CD, DVD i Blu.ray. La llista de llibreries inscrites és: Cilsa, Ateneu Comics, Espiral Llibres, Fahrenheit 451 Café i Llibres i Pynchon & Co.
L’Ajuntament habilitarà una aplicació web que permetrà a les entitats adherides la validació dels bons que els presenten els seus clients. Aquesta aplicació garanteix un sistema per a la traçabilitat entre el bo, el client que l’ha utilitzat, l’establiment on s’ha canviat i el document de venda emés.