Dissabte que ve 22 d’octubre, a les 19.00 hores, en el Centre Cultural de Petrer, Eloísa Muñoz presenta el seu primer poemari en solitari, titulat “Momentos”.
L’autora ha agraït a Gabriel Sanchiz, que ha escrit el pròleg de l’obra i que serà l’encarregat de la presentació del poemari “perquè va ser el que em va animar a fer-ho en solitari. Abans havíem escrit conjuntament amb les mestresses de casa diversos llibres”, ha apuntat Eloísa.
Segons ha relatat l’autora, “tenia molt de material, he anat retocant i arreglant i al final vaig fer una recopilació de 150 poemes que majorment són sonets, però també hi ha romanços, dècimes… de temes des de religiosos fins a amorosos” amb un nexe comú segons l’autora, estan “escrits des del cor” perquè “és com una necessitat per als quals ens agrada escriure, plasmar les nostres vivències i els nostres sentiments”.
Segons ha avançat el presentador del llibre, Gabriel Sanchiz, el dia de la presentació interpretarà tres o quatre temes, tenint en compte que Eloísa i Gabriel es van conéixer quan van coincidir en l’històric grup musical “Momento”.