Divendres que ve 12 de febrer l’humorista sevillà Juan Amodeo presentarà el seu nou espectacle “El Judici Final”.

Potser penses que eres una bona persona… I probablement ho eres!. Però, segurament, en alguna ocasió has vist a algú entropessar pel carrer i se t’ha escapat una risilla. Això, amic meu, és de ser mala persona. Quan muires, et processaran en un judici en el qual es decidirà si entres en el cel o baixes a l’infern. No tindràs advocat, així que hauràs de defensar-te tu mateix. Per a Juan Amodeo aqueix dia ha arribat… Veuen i sé testimoni de la seua sentència!.

A més de fer-te riure, aquest monòleg et farà pensar. T’ajudarà a adonar-te que per molt que digues que no, tu també eres mala persona.

Recordem que l’espectacle s’ha avançat de les 20:30h a les 19h.

PREUS

Pati i Club: 19€

Llotja correguda: 17€

Amfiteatre: 15€

L’obra “L’habitació de María” estarà en el Teatre Principal d’Alacant aquest dissabte 13 a les 19h i diumenge 14 a les 18h.

Després de ‘El Funeral’, Concha Velasco torna als escenaris de la mà de Pentación Espectacles, amb aquest monòleg dramàtic escrit pel seu fill Manuel M. Velasco. Concha Velasco torna a posar-se als ordes de José Carlos Plaza en aquest monòleg que aborda la soledat amb grans dosis d’humor.

L’actriu es posa en el paper d’Isabel Chacón, una cèlebre escriptora guanyadora del Premi Planeta, que pateix agorafòbia, i que viu tancada al seu apartament d’un gratacel des de fa 43 anys. En el seu 80 aniversari ella continua celebrant en soledat, a la seua casa, en la planta 47. Aqueixa nit es produeix un incendi i tots els inquilins són obligats a evacuar l’immoble. Però per a Isabel això és impossible, senzillament perquè no pot eixir de casa.

A mesura que les flames van arribant al terrat, exactament durant els 75 minuts que dura la funció, Isabel haurà de prendre la decisió més important de la seua vida afrontant amb un intel·ligent sentit de l’humor les seues pors, els seus fantasmes, i tots els traumes de la seua vida que li han portat a aquesta cruïlla, abans que siga massa vesprada.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

DESCOMPTES (Solament per a la sessió del dissabte 13 de febrer a 19h)

25% +65 anys

25% -25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

15% Aturats

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com