Del 16 al 24 de novembre Finestrat celebra les “Jornades Gastronòmiques de cuina tradicional”. Impulsades des de la Regidoria de Turisme dins del projecte “Finestrat Gastronòmic” i en col·laboració amb l’empresa GastroEventos, aquesta iniciativa té com a objectiu donar a conéixer l’oferta de restauració local a través de les receptes més típiques de cullera.

Participen en aquestes jornades diversos restaurants del centre històric com Gastro by la Bruna, El Cantonet, Bokado i Pizzeria Paradiso amb menús que inclouen plats de cullera com putxero amb tarongetes o el típic arròs amb fesols i naps, de Finestrat. Sorteig

Per a dinamitzar la participació en aquestes jornades GastroEventos sortejarà un menjar/sopa per a 2 persones en un dels restaurants de les jornades. Per a això, les persones que vulguen optar a aquest premi hauran de seguir la pàgina de Gastroeventos en la xarxa social Facebook i compartir el post dels menús d’aquestes jornades indicant quin plat o menú de les 21 opcions els agrada més. La promoció d’aquesta proposta gastronòmica també estarà vinculada a la Costa Blanca Trails, carreres de muntanya que es disputen aquest cap de setmana a Finestrat i en la qual s’espera un volum de visites de 4.000 persones.

Per a consultar els restaurants participants i els menús les persones interessades poden descarregar en el seu dispositiu mòbil l’App GastroEventos Agenda Gastronòmica i també seguir la seua pàgina en la xarxa social Facebook.