La regidora de Festivitats i Turisme, Mariola Rocamora, ha recordat que dissabte que ve 24 d’agost continuaran els concerts de ‘Oriola, música en la costa 2019’, amb el segon concert programat. “El passat cap de setmana el vam passar en gran amb ‘The Trouper Swing Band’ i esperem repetir una gran nit aquest dissabte amb ‘Frank Daniel’s DJ’s’, que farà gaudir als assistents amb música Pop-Rock”, ha informat Rocamora.

El concert de ‘Frank Daniel’s DJ’s’ tindrà lloc el dissabte 24 d’agost, a les 22.30 h., en l’Avinguda de la Platja amb Passeig del Mar (Urbanització La Zenia), en la costa d’Oriola i serà, com tots, gratuït.

‘Oriola, música en la costa 2019’, és un esdeveniment que abasta una sèrie de concerts en Platja Flamenca i en La Zenia els dies 17, 24 i 30 d’agost. Després de l’actuació de ‘The Trouper Swing Band’ el dia 17 i l’actuació de ‘Frank Daniel’s DJ’s’ dissabte que ve, tancarà aquest festival ‘Etern Mecano (Homenatge Mecano)’ el divendres 30 d’agost, a les 23.00 h., en l’el Carrer de les Orquídies, a l’esplanada de Platja Flamenca.