Hidraqua impulsa diferents activitats que fomenten l’ús responsable de l’Aigua i la sostenibilitat mediambiental obertes a tota la ciutadania, i amb especial focus a escolars dels municipis de Santa Pola i Crevillent. Una iniciativa que, al costat dels ajuntaments de totes dues localitats, va començar aquest passat cap de setmana i continuarà fins al pròxim.
Sota els propòsits de l’eficiència en totes les fases de l’ús de l’aigua i la sostenibilitat mediambiental per a la lluita contra el canvi climàtic, Hidraqua té com a objectiu promoure entre la població la preservació dels recursos naturals i de l’entorn natural.
Sergio Azorín, Gerent Territorial d’Alacant Sud en Hidraqua, destaca la importància en la realització d’aquesta mena de campanyes, tant escolars, com d’informació d’utilitat per a tota la ciutadania. Així mateix, Azorín explica que es tracta de “un conjunt d’accions que tenen la finalitat de fomentar el coneixement sobre l’ús  responsable de l’aigua mitjançant la col·laboració amb centres escolars i donant-les a conéixer a veïns i veïnes de les localitats”. Unes campanyes que pretenen optimitzar el seu consum i garantir la sostenibilitat d’aquest recurs, així com de la cura del medi ambient, afig el gerent de Hidraqua a Alacant Sud.
Un ús responsable de l’aigua
Divendres passat, 3 de febrer, la plaça del Castell de Santa Pola va albergar a més de 160 escolars de primer cicle de primària en una jornada de presentació amb la qual arranca la campanya per a l’Ús responsable de l’Aigua a Santa Pola. Un acte que es replicarà la setmana vinent amb una assistència prevista de 100 escolars més.
Aquesta iniciativa també engloba al municipi de Santa Pola al complet, incloent-hi diferents recomanacions per a l’ús responsable de l’aigua en tasques quotidianes. Unes indicacions que podran trobar-se en el revers de les factures emeses; en les xarxes socials de Hidraqua (Twitter: @infoHIDRAQUA) i en les dependències municipals de la localitat.
El concurs de murals ‘Urban Fest’
Amb la finalitat de conscienciar sobre la necessitat de cuidar l’entorn, dissabte passat 4 de febrer, Hidraqua va participar dins de les activitats programades en el concurs de murals ‘UrbanFest’ de Crevillent. Un matí replet de cultura urbana que es va desenvolupar entre tallers per a conscienciar sobre la cura del medi ambient i de deu murs repartits al llarg del parc de Ronda Sud, on joves del municipi van plasmar les seues obres. Un espai atractiu i concienciador amb l’entorn per a les famílies i la població general que es repetirà el pròxim 11 de febrer.