La Seu Universitària inaugurarà dues exposicions el pròxim 7 de setembre a la Sala Juan Francés i a la Sala Miguel Hernández. D’una banda, l’exposició PACÍFIC, ELS DOS ROSTRES D’UN OCEÀ. FOTOGRAFÍAS DE PABLO BERNABEU. El fotògraf Pablo Bernabeu ofereix la seua magnífica col·lecció de fotografies després de diversos viatges a dos dels vessants del Pacífic: Cambodja i Vietnam d’una banda, i el Perú per l’altre. Una exposició que se centra en les persones de tots dos pobles, en els seus rostres, en les mirades oposades, però complementàries, que descobreixen a l’espectador, les dues cares d’un mateix oceà. Una exposició coordinada per la Fundació Mútua Llevant amb un calendari del 7 setembre al 7 d’octubre de 2020.

D’altra banda, l’exposició MODERNISME & INVENCIÓ, en la qual s’exhibeixen algunes peces representatives del Modernisme, màquines i instruments d’aquell coneixement que, contemporàniament al Art Nouveau, donen testimoniatge del desenvolupament tecnològic que va canviar la manera de viure definitivament.

Totes dues exposicions han sigut coordinades per la Fundació Mútua Levante i tenen un calendari del 7 setembre al 7 d’octubre de 2020. Hi ha previst dues conferències en la qual se celebra el 7 de setembre en directe en la Seu a les 20 hores “Judaisme, cristianisme i islamisme: orígens, similituds i diferències” a càrrec de José Luis García Martínez, psicòleg clínic i escriptor coordinada per Betlem Estevan i una conferència online denominada “Ecología en tiempos de pandemia y cambio climático” a càrrec de Fernando Valladares Ros, professor doctor d’investigació del CSIC. Museu Nacional de Ciències Naturals. Presenta: Jorge Olcina Cantos, Catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional i responsable del Laboratori de Climatologia de la Universitat d’Alacant. Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/gvc-rmft-vtf