L’última gira de Perales passarà per Alacant el pròxim 18 de juliol i les entrades estaran disponibles el dilluns 16 de març a les 12h en www.joseluisperales.net i El Corte Inglés.

Després de la publicació del seu últim “Mirándote a los ojos”, un compendi de 3 discos i 35 cançons regravades sota la producció de Pablo Perales.

La gira de comiat de José Luis Perales «Baladas para una despedida», amb la qual l’artista dirà adéu als escenaris i que ja cull un rotund èxit allà per on passa, arriba a la Plaça de Bous d’Alacant el pròxim 18 de juliol de 2020.

Mirándote a los ojos

El molt conegut i el no tan conegut de José Luis Perales, el cantautor de parla hispana més cantat, més interpretat, més traduït del planeta.

José Luis Perales presenta ‘Mirant-te als ulls’ que consta de tres discos, cadascun amb la seua pròpia denominació: “Recuerdos” reuneix quinze d’entre els seus majors èxits; “Retratos” inclou deu temes escrits per a uns altres o versionats per altres artistes i “Melodías perdidas” suma deu cançons especialment estimades i especials per al seu autor. Es completa el lliurament amb una pel·lícula documental, “Algo nuevo que contarte”.