El Museu Paleontològic d’Elx acull l’exposició ‘Ilustraciencia 7’, que es podrà visitar fins al mes de desembre amb la mateixa entrada del museu. És una selecció de 40 obres participants en la setena edició del Premi Internacional d’Il·lustració Científica i de Naturalesa que organitza el Museu Nacional de Ciències Naturals de Madrid (MNCN-CSIC) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica. La iniciativa també compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i la Fundació ‘la Caixa’.

La mostra itinerant permet ensenyar al visitant el treball de professionals de la il·lustració científica i naturalista. Un animal, un mineral o la reconstrucció d’un paisatge de fa milions d’anys, representats amb diferents tècniques, però sempre amb rigor científic, faran de la visita un autèntic plaer.

‘Ilustraciencia’ és un projecte que va nàixer en 2009 i des de llavors ha premiat el treball dels il·lustradors i il·lustradores que dediquen la seua vida a divulgar la ciència a través de la imatge.

El certamen es va tancar amb 500 obres presentades, de les quals, el jurat professional va seleccionar 40 per a l’exposició itinerant que hui pot veure’s en el MUPE. Es tracta, en definitiva, d’un projecte per a acostar el coneixement científic a través de l’art.