Una de les obres de teatre més fascinants de tots els temps. “La Mujer de Negro” ha estat 33 anys ininterromputs triomfant a Londres, una creació que ha sigut aplaudida per audiències internacionals i representada a tot el món.

Ara arriba la nova producció de “La Mujer de Negro” dirigida per l’actriu i directora, Rebeca Valls, treballant de manera fidel el famós text de Susan Hill amb l’adaptació de Stephen Mallatratt que ha estat en la cartellera de Londres durant més de tres dècades fascinant a grans audiències.

Amb la interpretació de Jordi Ballester i Diego Braguinsky, versàtils per a una obra complexa com aquesta, brillants per a manejar el drama, el suspens, tocs d’humor, sorpreses i el terror, tot això en escenes molt treballades.

A més, Rebeca Valls ha comptat amb els efectes d’il·lusionisme de Nacho Diago, molt apropiats per a una obra com “La Mujer de Negro” i amb una banda sonora creada per Víctor Lucas, que es converteix en un protagonista més per la importància dels efectes de so.

“La Mujer de Negro” no deixa indiferent a ningú, és una obra de suspens, amb un ritme creixent, que enganxa a l’espectador amb tota la trama dramàtica i amb el misteri que embolica tota la història.

Aquesta obra va tindre a Espanya una versió anterior, l’any 2008, protagonitzada per Emilio Gutiérrez Caba i Jorge de Juan, que va ser representada, amb sala plena i ovacions, en l´Auditori de La Nucia. Ara torna amb nova producció dirigida per Rebeca Valls i dos intèrprets apropiats per a aquest repte teatral com Jordi Ballester i Diego Braguinsky. El toc de Rebeca Valls és molt especial i manté aferrat a la butaca i sense parpellejar a qui s’atrevisca a viure aquesta experiència única que no admet comparació amb cap altra obra teatral.

Dissabte 17 de febrer de 2024. 20.00 hores.

La Mujer de Negro

PREU:

Entrades: 15 €.

Amb descomptes per a estudiants; Carnet Jove; menors de 16 anys; pensionistes i jubilats, amb un preu de 12 euros.

I un preu especial per a grups amb un mínim de 10 persones d’11 euros i per a grups de 20 persones o més: 10 € + una entrada gratuïta.

A la venda en taquilles de l´Auditori La Nucia i a través de Instanticket per telèfon: 902 444 300 o fent clic en el següent enllaç directe:

https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=MUJ23