Marta intenta trobar un xic amb el qual compartir la seua vida però se sent la dona pont, però pont com sinònim de transició de les seues parelles que la utilitzen, segons descobreix, per a passar ells a estar amb una altra dona. Li vénen amb l’excusa que han de resoldre alguna cosa. La mitjana que té és d’una relació per trimestre, com en col·le, l’última que va conéixer a través d’una d’aqueixes aplicacions de móvil, Jon.
En l’obra li acompanya Carolina que ha de ser la seua amiga però essencialment és la seua psicòloga de confiança que li dóna pautes per a assumir la seua condició de dona buscadora de parelles. Li aconsella que ha de ser ella qui ha d’esperar que ell la cride. Opina sobre la gestió que té Marta i sobre les circumstàncies que li ocorren: “Si ve i et fa una besada en la cara, malament. Si et dóna un piquito, una miqueta millor. Si et dóna un morreo no t’has de preocupar”.
La dona pont va ser creat a partir d’un text fragmente de l’obra EL PAN DE LA VERGÜENZA per la dramaturga alacantina Vera Lebrón. En la seua versió monòleg va ser Premi Millor Interpretació de la XIX Mostra de Monòlegs 2018 de la Universitat d’Alacant i Clan Cabaret a la seua actriu Luciana Barrenechea.
Durant el mes de juliol, cada diumenge l’espai la Villavieja 6 acollirà un nou capítol de la dona pont a les 20 hores. Un obra molt fresca i divertida per al final de la vesprada d’un dia, a vegades tan estrany, com són els diumenges.
Des de LOBLANC aconsellem als amants del teatre a gaudir de cadascuna de les representacions del serial que té un preu d’entrada de 6 €. Us esperem….
Comentarios