La Societat de concerts d’Alacant i el Teatre Principal han presentat la programació de la temporada 2023-2024 de la Societat de Concerts d’Alacant en una roda de premsa que ha tingut lloc en l’hall del Teatre Principal. També s’ha presentat l’enregistrament en directe del concert extraordinari pel seu 50 Aniversari que s’editarà en un cd. L’acte de presentació d’aquesta programació ha comptat amb la presència del president de la Fundació Societat de Concerts d’Alacant, Alfonso Eduardo Ramón-Borja Berenguer; la pianista Sofya Melikyan i la subdirectora del Teatre Principal, María Dolores Padilla.
La nova temporada començarà el dilluns 2 d’octubre, amb l’actuació de la pianista Elisabeth Leonskaja i finalitzarà el dilluns 20 de maig, amb el recital del clarinetista Joan Enric Lluna. La temporada comptarà també amb talents excepcionals com els pianistes Sir András Schiff, Varvara, Yulianna Avdeeva i Josu De Solaun, la mezzosoprano Anna Lucia Richter, el tenor Mark Padmore i Antonie Tamestit; el violinista Gil Shaham; o els trios Zukermann o Guarneri Praga, entre altres.
El divendres 24 de novembre la pianista Natalie Schwamová, oferirà el concert del Premi XXXVIII Concurs d’Interpretació Societat de Concerts d’Alacant-Oftalvist.
Anit es va celebrar un concert del trio compost per David Haroutunian en el violí, Mikayel Hakhnazaryan, en el violoncel i Sofya Melikyan, en el piano. Aquest trio de càmera armeni va posar un fantàstic fermall a la magnífica programació del 50 aniversari de la Societat de Concerts que hem gaudit aquest curs. El tercet de músics armenis va interpretar obres de Schönberg, Khachaturian i Brahms. El recital d’aquesta terna d’artistes de primera línia mundial ha servit perquè la Fundació Societat de Concerts d’Alacant realitze el seu primer enregistrament d’un CD amb música de cambra que es difondrà en pròximes dates.