David García ha sigut guanyador, en la categoria de novel·la, en els III Premis Literaris “María Zambrano” de la UNED Màlaga, amb l’obra Todo va a salir bien, un text que l’escriptor Francisco Morales Llomes, membre del jurat ha definit com “una història criminal, molt ben desenvolupada pel que fa a la psicologia dels personatges; amb un pols narratiu mantingut que crea expectatives en el lector, i amb un llenguatge que domina les bases del gènere», mentre que el president del jurat, Enrique Baena s’ha referit al text com “una narrativa policíaca i de tall criminal «que no dóna treva i en la qual es generen contínuament situacions d’incertesa i interès»”.

Els premis consten de tres categories: poesia, assaig i novel·la. En aquesta tercera edició, a la qual s’han presentat al voltant de 40 peces, les obres guanyadores han sigut Amaro, de Jesús Baena, en poesia; El grupo de intimidad poética. Primera promoción poética de la posguerra alicantina, de Manuel Valero, en assaig; i Todo va a salir bien, de David García, en novel·la. El guardó implica una quantia econòmica de 1.000 euros, a més de la publicació de l’obra per part de l’editorial El Toro Celeste, entitat que també col·labora amb aquests premis des de l’inici l’any 2016.

El jurat d’aquesta tercera edició ha estat format per l’escriptor malagueny Pablo Aranda, que actua com a secretari, i que ha destacat la «gran varietat temàtica i estilística» dels treballs presentats; el catedràtic de la UMA i professor tutor de la UNED Enrique Baena, l’escriptor Francisco Morals Llomes i la poeta Rosa Romojaro.

Els Premis Literaris UNED Màlaga s’organitzen en col·laboració amb la Fundació Unicaja per al foment de la creació artística en el si de la formació universitària, una iniciativa que respon a l’aposta per la cultura de les dues institucions.