La novel·la de l’estudiant de la UA, David García, Todo va a salir bien, s’imposa en els III Premis Literaris «María Zambrano» de la UNED Màlaga

La novel·la de l’estudiant de la UA, David García, Todo va a salir bien, s’imposa en els III Premis Literaris «María Zambrano» de la UNED Màlaga

David García ha sigut guanyador, en la categoria de novel·la, en els III Premis Literaris “María Zambrano” de la UNED Màlaga, amb l’obra Todo va a salir bien, un text que l’escriptor Francisco Morales Llomes, membre del jurat ha definit com “una història criminal, molt ben desenvolupada pel que fa a la psicologia dels personatges; amb un pols narratiu mantingut que crea expectatives en el lector, i amb un llenguatge que domina les bases del gènere», mentre que el president del jurat, Enrique Baena s’ha referit al text com “una narrativa policíaca i de tall criminal «que no dóna treva i en la qual es generen contínuament situacions d’incertesa i interès»”.

Els premis consten de tres categories: poesia, assaig i novel·la. En aquesta tercera edició, a la qual s’han presentat al voltant de 40 peces, les obres guanyadores han sigut Amaro, de Jesús Baena, en poesia; El grupo de intimidad poética. Primera promoción poética de la posguerra alicantina, de Manuel Valero, en assaig; i Todo va a salir bien, de David García, en novel·la. El guardó implica una quantia econòmica de 1.000 euros, a més de la publicació de l’obra per part de l’editorial El Toro Celeste, entitat que també col·labora amb aquests premis des de l’inici l’any 2016.

El jurat d’aquesta tercera edició ha estat format per l’escriptor malagueny Pablo Aranda, que actua com a secretari, i que ha destacat la «gran varietat temàtica i estilística» dels treballs presentats; el catedràtic de la UMA i professor tutor de la UNED Enrique Baena, l’escriptor Francisco Morals Llomes i la poeta Rosa Romojaro.

Els Premis Literaris UNED Màlaga s’organitzen en col·laboració amb la Fundació Unicaja per al foment de la creació artística en el si de la formació universitària, una iniciativa que respon a l’aposta per la cultura de les dues institucions.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X