El Museu Paleontològic d’Elx està d’enhorabona en poder presentar en societat el nou exemplar de la seua Revista Cidaris. Es tracta del número 33, una edició molt especial, ja que suposa la volta d’una publicació que va veure la llum per última vegada en 2014. La celebració va tindre lloc el dissabte 2 d’octubre en el Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’. En l’acte també es van entregar els ‘Premis Revista Cidaris’. Uns guardons convocats per la Fundació Cidaris en col·laboració amb GeaLand Patrimoni.
La revista del MUPE deixa el blanc i negre i torna a tot color. Amb una dinàmica nova donarà cabuda, en aquesta ocasió, a deu treballs relacionats amb el patrimoni geològic i paleontològic de la província d’Alacant. En concret són nou treballs de Fi de Grau de la Universitat d’Alacant, i un treball de Fi de Màster de la Universitat d’Alacant i la Universitat de València. Aquesta nova trajectòria de la Revista no és més que un nou pas en l’estratègia FOPALI, el mètode de gestió del museu il·licità. Així, treballs sobre geologia, paleontologia, mineralogia o sedimentologia seran alguns dels temes que esperaran als lectors.
La Revista Cidaris va nàixer fa 30 anys, en 1991, gràcies al Grup Cultural Paleontològic d’Elx. Des de llavors, són nombrosos els articles científics que s’han publicat en ella, abastant l’ampli espectre de les Ciències de la Terra. Una via de transferència d’informació científica i de divulgació a l’abast de tota la societat.
Comentarios