La Seu Universitària d’Elda ha posat en marxa la convocatòria del III Concurs de fotografia digital Elda en Fotografies 2022, que ha sigut presentat aquest matí per Rosario Navalón, directora de la Seu Universitària de la UA a Elda, i pel regidor de Relacions amb la Universitat, Amado Navalón. El concurs compta amb la col·laboració de l’Associació Fotogràfica Eldense (AFE).
Amado Navalón ha explicat que “amb aquesta convocatòria es pretén fomentar la fotografia com a mitjà d’expressió artística i, a través de les imatges captades, es contribueix a identificar i donar a conéixer alguns dels llocs de la nostra ciutat”.
L’edil ha indicat que “per aquesta raó, les fotografies o composicions fotogràfiques presentades a concurs de manera digital tindran com a temàtica la ciutat d’Elda en les seues diferents manifestacions. Podran desestimar-se i no entrar en concurs aquelles fotografies que la seua temàtica eldense no siga clarament identificable”.
Per part seua, Rosario Navalón ha apuntat que “cada concursant podrà presentar fins a tres fotografies. Hauran de ser originals i inèdites i no haver sigut premiades en altres concursos. La tècnica serà lliure, tenint en compte que les fotografies hauran de ser reproduïdes posteriorment en diferents suports i materials”.
El concurs repartirà tres premis i se seleccionaran vint propostes que seran impreses i que formaran part d’una exposició permanent de les fotos seleccionades en l’espai que ocupa la Seu Universitària d’Elda de la UA. Poden presentar-se persones a partir dels 16 anys.
La presentació de les obres es realitzarà de manera electrònica a través d’un formulari habilitat en la Seu Universitària d’Elda. El termini per a presentar els treballs finalitza a les 23.59 hores del 7 d’octubre de 2022. Les bases de la convocatòria estan disponibles en https://bit.ly/3bhvje9