Del 28 de setembre al 6 d’octubre en la plaça central del Centre Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, tindrà lloc la 5ª Fira d’Autors, organitzada per l’Associació Literària i Cultural Escritores en su Tinta. Durant aquests dies es presentaran els llibres dels 18 escriptors que participen en aquesta trobada. L’horari previst serà de dilluns a divendres de 16.00 a 22.00 hores i dissabtes de 10.00 a 22.00 hores.

 L’activitat, té com a objectiu principal difondre i divulgar el treball dels escriptors de la província d’Alacant, a més de fomentar l’hàbit de la lectura. La 5ª Fira va començar l’any 2014 i representa pràcticament tots els gèneres literaris: novel·la, poesía, relat curt, ciència ficción, acte ajuda, cómic, literatura fantàstica, humor, infantil, teatre i assaig.

Durant nou dies totes les persones que acudisquen al Centre Comercial L’Aljub podran gaudir de la 5ª Fira d’Autors, comprant llibres signats i podent conversar amb els diferents escriptors. També estaran a la venda l’obra de l’autor i periodista il·licità Manuel V. Segarra Berenguer, fundador de l’Associació Literària i Cultural Escritores en su Tinta, mort a l’agost de 2016.