Fundació Mediterráneo ha fet públic elfallo del Concurs de Fotografia del VI Festival Flamenc Mediterrani, que en aquesta edició ha guanyat el fotògraf murcià José Miguel Cerezo entre les més de 60 presentades a concurs.
La foto de la joveníssima cantaora Esmeralda Rancapino que va presentar a concurs Cerezo s’emporta els 600 euros de premi i el diploma acreditatiu. Per part seua, el reconegut fotògraf bilbaí Javier Arcenillas, ha sigut el mereixedor del segon premi, dotat amb 300€. Enguany, a més dels 17 esments a les millors fotografies, s’ha entregat un Accèssit Especial a Óscar Carrasco per la seua fotografia d’una balladora sota l’aigua.
José Miguel Cerezo Sáez (Múrcia, 1971) és fotògraf documental i fotoperiodista freelance. Cerezo és editor gràfic de la revista flamenca www.alaireyacompas.es i col·laborador de mitjans locals i nacionals impresos i digitals. És membre de l’Associació d’Informadors Gràfics de la Regió de Múrcia i de la International Federation of Journalists.
Les fotografies guanyadores i les 17 que han rebut esment es podran veure de manera gratuïta en una doble exposició temporal que es podrà visitar en les seus d’Alacant (Av. Doctor Gadea, 1) i de Múrcia (C/Escultor Nicolás Salzillo, 7) de Fundació Mediterráneo.
El VI Festival Flamenc Mediterrani tindrà lloc a Alacant i Múrcia del 13 d’octubre al 26 de novembre de 2022. Les entrades per als espectacles es poden adquirir a en taquilla i a través de www.fundacionmediterraneo.es
Palmarés del Concurs de Fotografia:
–   Primer Premi: Miguel Cerezo
–   Segundo Premi: Javier Arcenillas
–   Accèssit: Óscar Carrasc
–   Esments:
·        José Luis Méndez
·        Antonio J. Pérez
·        Jesús Ruiz
·        Jesús Varilladorado
·        José María Pajares
·        José Reyes Belzunce
·        Juan José Pérez
·        Roberto Ruiz
·        Lucía Fernández
·        Rina Srabonian