Desenes de joves creadors que cursen estudis de Batxillerat d’Arts Plàstiques i Arts Escèniques en l’Institut d’Ensenyament Secundari (IES) Virgen del Remedio d’Alacant protagonitzen l’exposició ExpoART, que podrà ser visitada fins al 29 de juny en el casc històric.

Pintures, escultures, fotografia i dissenys gràfics i d’interior integren aquesta panoràmica que reflecteix el treball que els joves artistes en formació han realitzat durant els últims mesos en les seues classes de l’institut. Un muntatge audiovisual amb diversos curts, animacions i pràctiques de “playback”, ha sigut projectat com a part de la mostra en la cerimònia d’obertura, que va tenir lloc en la vetlada celebrada en el centre municipal de la plaça de Quijano, 2.

La regidora de Cultura d’Alacant, María Dolores Padilla, la directora de l’IES, Mar Sierra, i la cap del departament d’Art del col·legi, Aurora Ayela, van prendre la paraula per a agrair el treball dels alumnes i per a desitjar-los un futur prometedor. “Estem molt honrats de rebre tal quantitat de producció, en molts casos la primera que vosaltres com a alumnes pengeu davant el públic, la qual cosa us despertarà una gran emoció”, va manifestar des de l’estrada l’edil. “Sapieu que des de la Regidoria de Cultura estarem cada curs esperant aquesta cita per a donar-vos l’impuls que necessiteu per a desenganxar com a creadors i artistes. Enhorabona a tots i felicitats per aquest regal d’exposició”, va concloure María Dolores Padilla.

La directora Mar Sierra va desitjar que alumnes i alumnes “ajudeu a millorar la societat a través de l’art”. I els va recordar una frase del pintor holandés V. Van Gogh: “Somni amb pintura i després pinte els meus somnis”.

La coordinadora d’exposicions del Centre de les Arts, Cati Rodríguez, el sotsdirector de l’IES, Ángel Canales, els professors del departament d’Art -Aurora Ayela, M. Mar Martínez, Fina Santacreu i Eduardo Zafra-, pares i nombrosos alumnes van participar en la trobada artística.

La mostra s’exhibeix en el Centre Municipal de les Arts, en la plaça de Quijano, 2, i podrà ser visitada fins al 29 de juny, amb lliure accés.