Dissabte passat 14 es va inaugurar en el Forn Cultural de Petrer l’exposició fotogràfica del concurs FotoFesta 2018, fotografies que, segons ha afirmat el regidor de Cultura, Fernando Portillo, “reflecteixen el millor de la nostra festa”.

L’exposició romandrà oberta fins al diumenge 13 d’octubre, podent-se visitar de dijous a diumenge de 18.30 a 20.30 hores. A més de les fotografies guanyadores en les dues seccions de “Festes Patronals” i “Carasses”, en la mostra també s’exposen aquelles fotografies premiades amb un accèssit. L’exposició compta amb un total de 31 fotografies.

El regidor de l’àrea ha volgut agrair la col·laboració del Grup fotográfic de Petrer per “la seua imprescindible labor en la realització d’aquesta nova edició de FotoFesta”. Portillo també ha animat a fotògrafs professionals i amateurs i a qualsevol persona que ho desitge a, una vegada finalitzades les Festes Patronals, presentar les seues fotografies per a la 11a edició del concurs, sent la data límit de presentació el 28 de febrer de 2020.