L’Orquestra ADDA·Simfònica busca nous instrumentistes. El Butlletí Oficial de la Província ha publicat aquesta setmana les bases de la convocatòria que contempla l’oferta de sis places de violí, dos de viola, una de trompa, una de clarinet, una de violoncel i una altra de contrabaix. La vicepresidenta de la Diputació d’Alacant i diputada de Cultura, Julia Parra, ha confirmat que “es pretén així ampliar l’orquestra amb nous músics, garantint el seu creixement i consolidació, i mantindre coberts la resta de llocs creats amb anterioritat”.

A més, la formació crearà una borsa de treball destinada a cobrir les necessitats artístiques de la seua programació que inclourà als següents instruments: flauta, oboé, clarinet/clarinet baix, fagot, fagot/contrafagot, trompeta, timbala/percussió, trombó tenor, trombó baix, tuba, arpa, saxofon alt/tenor/soprano i piano.

Les persones que desitgen formar part d’aquest projecte musical poden consultar més informació a través de la pàgina web de la Diputació d’Alacant -http://sede.diputacionalicante.es/oposiciones-diputacion/-. El termini de presentació de sol·licituds per a totes dues propostes ja està obert i conclourà el 31 de gener per a les places d’instrumentista i el 2 de febrer per a la borsa de treball.

En l’actualitat, l’Orquestra ADDA·Simfònica està liderada pel prestigiós director Josep Vicent i integrada per 43 professionals de tot el món, amb una edat mitjana que ronda els 35 anys. Des que va començar la seua marxa al desembre de 2018, la formació ha desenvolupat un complet calendari de concerts i una altra sèrie d’activitats complementàries com a col·laboracions, cicles pedagògics o actuacions de caràcter social en hospitals i centres de majors.

Places instrumentistes

Els dotze llocs que figuren en la convocatòria són de Tutti. No obstant això i segons els criteris artístics de la Direcció, se’ls podria proposar la possibilitat d’exercir funcions de Solista o Ajuda Solista.

Tots els aspirants que superen les proves però que no es troben entre els dotze músics triats passaran a formar part d’una borsa de treball relativa a aquests instruments i complementària a la qual s’ofereix en l’altra convocatòria.