Los giros són una banda de rock and roll d’Elx que van començar en 2018 i des de llavors han estat tocant i publicant treballs. Com a grans fites de la banda, han arribat a tocar en la famosa The Cavern de Liverpool en 2019 (2 concerts), a part de moure’s per diferents sales del territori nacional.

Es caracteritzen per ser una banda mod / rock n roll , amb estètica sixties publicar els treballs exclusivament en analògic i vinil. El seu segell discogràfic és Family Spree Recordings.

El tema està en el fet que després de 2 elepés (vinils) amb 3 i 4 cançons cadascun, acaben de publicar la primera gran faena de 10 cançons del grup.

El disc estarà a la venda la primerar setmana de desembre.

En aquest disc compten amb diverses col·laboracions ressenyables.

Potser la més cridanera és la de Micky Schmelter, de Micky i els Tonys (famosa banda rock n roll dels seixanta).

A més han sigut masteritzats els temes per Dr. Explosió (referent en el panorama underground rock n roll nacional).

De la fotografia de la banda per a aquest treball s’ha encarregat el recentment premiat Álex Amorós. Han tocat , també junts, amb la seua banda the Liquorice Experiment.

https://www.informacion.es/cultura/2023/09/22/alicantino-alex-amoros-gana-premio-92439558.html

Compten també, per al primer senzill del nou Lp, «Tipus Anglés», amb el dissenyador gràfic il·licità Raigs X., que ha treballat amb múltiples bandes i sales a nivell provincial, així com nacional.

D’altra banda, estem ja presentant el disc en diferents sales per a promocionar-lo . Al gener estaran tocant a Alemanya (Colònia i Manhei ) i a l’abril de l’any pròxim en el Ebroclub ’24:

Xarxes socials:

https://losgiros.bandcamp.com/
https://familyspreerecordings.bandcamp.com/album/fsr104-los-giros-s-que-es-verdad-ep
https://www.facebook.com/losgirosbanda/?locale=es_es
https://www.instagram.com/losgirosbanda/