«Lugares”, la mostra d’art a la qual ha donat forma la Fundació Frax amb fons pictòrics propis, arriba a Pedreguer, concretament a la Llotja de la Cultura, en aquesta ocasió a través de la Fundació Baleária, des del 10 de febrer fins al 17 de març, amb horari de visita de 9.00 a 22.00 hores de dilluns a divendres.
A la inauguració, que se celebrarà hui a les 18.00 hores,  assistiran l’alcalde del municipi, Sergi Ferrús; el president de la Fundació Baleária, Ricard Pérez, el president de la Fundació Frax, Matías Pérez Such, i altres membres del Patronat, com el vicepresident Sebastià García i Mut.
L’exposició, que ja ha passat per altres municipis de les comarques de les Marines Alta i Baixa, és una proposta per a donar a conéixer els fons artístics de la Fundació Frax, integrats per adquisicions i donacions acumulades durant anys de funcionament, signades per artistes que desenvolupen la seua activitat a Espanya, signatures estrangeres incloses. La mostra ha sigut possible gràcies al treball, en la coordinació tècnica, d’Héctor Baldó i María Isabel Rodríguez.
Antonio Ballesta, Christier Oleby, Concha García de Pablos, Evaristo Alguacil, Isabel Marquina, Iván Albalate, José Antonio Hinojos, José J. Samper Pamblanco, Josepa Gilabert Ballester, Juan Francisco García Cepero, Mónica Jover Calvo, Pablo Pazos, Pepi Sevilla Ruano, Rosa Ripoll i Salvador García Albadalejo són els 15 artistes representat en l’exposició.