Luis Antonio Mac-Beath  ( l’Havana 1955) arriba a LOBLANC amb el palmarés d’haver treballat en el Setmanari humorístic PALANTE i fer la secció nacional- internacional del diari Informació d’Alacant, a més de col·laborar en moltes altres publicacions en paper o digital.

De la mà del reconegut artista plàstic Jesús d’Armes arriba al setmanari humorístic PALANTE, on va començar a col·laborar en espera de plaça.

Arriba a Espanya en 1982 i s’instal·la amb la seua família a Madrid, Allí a través d’amics en USA, aconsegueix començar a col·laborar amb la premsa en espanyol en N.J. com El Carrer, Abdala i en la revista cultural Leiram on signatura amb el pseudònim de Luis Palma.

De la seua etapa de fotògraf a Cuba, rescata el seu LUANT, amb el qual comença a signar els seus treballs.

En 1985 arriba a Alacant i en veure de nou la mar, es queda a la ciutat. És en 1986 quan comença a fer la caricatura política nacional i internacional en el diari INFORMACIÓ anomenat pel llavors redactor cap el periodista Ramón Ferrando.

Encara així, busca temps per a continuar fent el que més li agrada, la caricatura. A més entra a formar part de diversos projectes de música fusió i són cubà com a percussionista.

Actualment col·labora en O Farelo a Galícia. A més amb la coneguda escriptora Zoé Valdés en els seus hilarants ZoePost. Integra el duo Sucre i Canya dedicat al so cubà principalment.

Arrancant novembre va inaugurar la seua Exposició MUSICATURA en el bar cultural Visca La Pepa a Alacant que és un modest homenatge a alguns músics de fama incontestable. Són 20 treballs decisius de caricatura tradicional exposats per primera vegada amb l’afany d’arrancar un somriure. Una exposició a la qual li va posar nom la seua esposa i el va acceptar.

Amb aquesta mateixa premissa, inaugurá dimecres que ve 18 de novembre el serial de vinyetes en LOBLANC que publicarà periòdicament en la nostra revista, amb solo la condició d’il·lustrar sota el paraigua de la cultura en majúscules i ho farà aquest mes amb un parell d’il·lustracions amb humor que abordarà indirectament el paper del castellà en la futura Llei Celaá.