Muelle12 Grup Marcos continua dinamitzant l’escena cultural de la ciutat d’Alacant. Des que la programació va donar principi el mes de març passat, l’organització del cicle ha continuat revelant nous artistes i propostes que posen en alça l’àmplia oferta turística de la ciutat. Muelle12 i Regidoria de Turisme treballen per a crear un espai multidisciplinari en el qual els xous i la gastronomia van de la mà, en un recinte a l’aire lliure de més de 6.000m2 en el qual es programen concerts, monòlegs, tastos de formatges i vins i es dedica tot un espai a la gastronomia amb fins a sis Gastroparadas diferents, que ofereixen sabors de tot el món.

Melendi, Pablo López i Viva Suecia confirmats en Muelle12

En aquest sentit, l’organització ha revelat en Fitur tres dels artistes que encara faltaven per revelar. En ordre cronològic: Viva Suècia (6 d’agost), Pablo López (14 d’agost) i Melendi (10 de setembre). Tres grans confirmacions de formacions que acumulen una àmplia trajectòria i grans èxits dins i fora del nostre país.

“Alicante Sun & City” amb Mastodont, Ptazeta, Víctor Manuel i més

En paral·lel i en col·laboració amb la Regidoria de Turisme d’Alacant, Muelle12 confirma l’arribada de Noa, Sofía Ellar, La Fura dels Baus, Ptazeta, Víctor Manuel i Nach a l’Escenari “Alacant Sun & City”, que recull nous talents del panorama nacional, formacions mítiques i arts escèniques, en una nova aposta per l’eclecticisme d’un cartell pensat per a un públic cada vegada més ampli.

Alacant com a primera destinació turística per al públic

L’organització de Muelle12 col·labora amb la Regidoria amb l’objectiu comú de situar-la en el cim de les destinacions turístiques i culturals per als assistents, amb un programa que fusiona música, comèdia, teatre, gastronomia i arts escèniques. L’espai de M-12 s’articula entorn de l’economia circular a l’hora de realitzar les seues produccions i protocols tant sanitaris com de sostenibilitat i desenvolupament. Muelle12 Grup Marcos desenvolupa un ventall de programació que garanteix l’afluència del turisme nacional, internacional i interprovincial des de maig fins al mes d’octubre.

Amb un cartell que acumula quasi un centenar de xous (IZAL, Lori Meyers, Fangoria, Amaral, Llaura Malikian, Noa, Miguel Poveda, León Benavente, Xoél López, Goyo Jiménez, Novetats Carminha…) i propostes gastronòmiques de tot el món, es torna a demostrar que la fórmula Muelle12 funciona. El cicle compta actualment amb xifres molt favorables (entorn del 70% del públic es desplaça a Alacant per a acudir a M-12). Amb el que es preveu que en els pròxims mesos el ràtio d’assistents de fora de la ciutat llevantina continue en alça, tant per l’oferta del seu programa com per la recent obertura de la Comunitat Valenciana.

Visita la web de Muelle12

Les entrades per als xous estan a la venda en muelle12alicante.es i Entradas.com. En el cas de les confirmacions de hui, estaran a la venda el dilluns.

Noves dates – Auditori

VISCA SUECIA – 6 agost

PABLO LÓPEZ – 14 agost

MELENDI – 10 setembre

Cicle “Alicante Sun & City” – Auditori

NOA – 4 juliol

SOFIA ELLAR – 15 juliol

LA FURA DELS BAUS – 20 juliol

PTAZETA – 29 juliol

VÍCTOR MANUEL – 30 juliol

NACH – 15 agost