Després de l’èxit del passat dissabte a la urbanització “Terra Marina” contínua el cicle “Cultura a la fresca” a la urbanització “Balconada de Finestrat” amb el teatre infantil “La casa encantada” de Drac Màgic Teatre. Serà demà, dissabte 8 de setembre, al parc infantil situat enfront del CEIP “Balcó de Finestrat”, a partir de les 20:00 hores.

La regidora de Cultura, María Llorca, va fer una crida a la població de Finestrat i comarca per aprofitar aquesta ocasió i gaudir del teatre familiar a l’aire lliure. “El dissabte passat obrim el cicle “Cultura a la fresca” en Terra Marina amb el clàssic “La Bella i la Bèstia”. La resposta va ser estupenda perquè va venir nombrós públic, gaudim al màxim d’aquesta obra del grup “7 comediants” en la qual van alternar la representació teatral amb temes musicals coneguts per tots. I va ser molt especial perquè també van incloure missatges plens de valors pels més petits com que no cal jutjar per l’aparença física doncs la bellesa de les persones està en el seu interior. Demà, si el temps ens ho permet, continuarà aquest cicle d’actuacions a l’aire lliure en Balconada de Finestrat amb el teatre “La casa encantada”.

I la següent actuació de “Cultura a la fresca” serà el diumenge 23 de setembre amb l’espectacle de màgia de “Mag Malastruc” a la urbanització “Golf Badia” a partir de les 19:00 hores.