Aquest dissabte 15 d’octubre, a les 20.00 hores, a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi, Concert de l’Orquestra del Festival Mozartmanía, sota el títol ‘Obres de Mozart i Elgar’. Director Christo Pavlov. Solistes Vera Panitch, violí, i Duccio Beluffi, viola.
I el dissabte, 22 d’octubre, Mozartmanía oferirà un concert especial per al públic infantil, a les 18.30 hores, a la Casa de Cultura.
Les entrades, a 5 euros el concert per a adults, i 2 euros l’òpera infantil, es podran adquirir moments abans de l’espectacle en la taquilla de la Casa de Cultura.
L’auditori de la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi acull la 32 edició del Festival de Música Clàssica de l’Alfàs del Pi, Mozartmanía, i com no podia ser d’una altra manera el concert d’aquest dissabte inclou en el programa peces del compositor, pianista, director d’orquestra i professor de l’antic Arquebisbat de Salzburg, mestre del Classicisme, Wolfgang Amadeus Mozart, a més d’Edward William Elgar, un dels millors compositors britànics i un dels principals compositors europeus de la seua generació. Dues grans figures per a un concert extraordinari que no haurien de perdre’s les persones amants de la música clàssica, amb les entrades a un preu simbòlic, ha destaqueu el regidor de Cultura, Manuel Casado.
Avalat per una dilatada trajectòria, el Festival Mozartmanía de l’Alfàs del Pi se celebra a la tardor i s’ha posicionat com una de les cites de música clàssica més important de la província d’Alacant.
Mozartmanía inclou un concert especial per al públic infantil el 22 d’octubre a les 18.30 hores.  ‘Jugant amb l’òpera amb Mozart’. La companyia Òpera Divertimento oferirà música en viu, grans àries de la història de l’òpera, i a més de la narració històrica, introduirà al públic en el funcionament de la veu humana com a instrument musical.
El concert de clausura serà el dissabte 29 d’octubre, a les 20.00 hores a la Casa de Cultura, a càrrec de l’Orquestra de les Jornades Hispà Noruegues. Solista de violí Sunniva Herland Monstad.
El regidor de Cultura de l’Alfàs, Manuel Casado, anima a les persones amants de la música clàssica a no perdre’s aquesta cita musical, per la qualitat de la seua programació i artistes convidats, a uns preus simbòlics que contribueixen a l’accessibilitat de la cultura.