Després de recórrer el món amb més de 5.000 representacions i 5 milions d’espectadors, torna a España Peter, el Musical, una producció espanyola que en els seus orígens va captivar el cor de milions d’espectadors

Les entrades poden comprar-se ja en la Taquilla del Teatre Municipal i en la web de culturatorrevieja.com

Peter, el Musical aterra en el Teatre Municipal de Torrevella els pròxims 14 i 15 d’octubre, en 4 úniques sessions. Estrenat en 6 països i amb més de 5.000 representacions passant per escenaris com el Garrick Thearte de Londres, es tracta d’una superproducció de Theatre Properties i Grup Eventix i ha sigut aplaudida per més de 5 milions d’espectadors.

Es tracta d’un dels musicals espanyols més reeixits de tots els temps. Aquesta gira nacional presenta una producció renovada que integra l’última tecnologia teatral de llums, so, escenografia i vols per a recrear la màgia d’aquesta història llegendària. Des de la recreació d’una casa londinenca de somni on Wendy, John i Michael coneixen per primera vegada a Peter fins al “Jolly Roger”, el vaixell pirata del temut Capità Garfi amb tota la seua tripulació a bord.

La ciutat de Torrevella torna a comptar amb un musical de la mà de Cultura Torrevella, després de l’èxit de The Hole X i Cruz de Navaixes. El país de Mai de la vida i la famosa història de Peter Pan recobren vida en aquesta superproducció espanyola. Aquest gran musical, apte per a totes les edats, s’ha convertit en el musical de referència del panorama cultural nacional. Majors i xicotets podran gaudir d’aquest gran espectacle en l’escenari torrevejense.