PICASSO DEFI i ART LUXURY presenten la performance d’art col·lectiva «Picasso 50, gràcies mestre» en ocasió del 50 aniversari en memòria de Pablo Picasso que es desenvolupa en el Museu de la Mar de Santa Pola.

Murs plens d’història estan preparats per a albergar experiències artístiques col·lectives en honor al cinquanta aniversari de la mort de l’artista malagueny Pablo Ruiz Picasso, que va tindre lloc el 8 d’abril de 1973. Serà recordat amb una exposició internacional de dues setmanes de duració, que finalitza el 15 d’abril en el Museu de la Mar de Santa Pola. Els artistes Lodola Trapaning, Arnout, Amadio, Anfossi, Toetti recorreran la vida artística del mestre a través d’obres històriques en honor a Picasso. S’exposaran llibres d’artista excepcionals, totalment artesanals, juntament amb el primer catàleg multimèdia, de prestigioses obres d’art de col·leccions privades italianes. L’artistes espanyol Álvaro Peña, dedicarà al gran mestre del Renaixement italià, Pietro Vannucci, conegut com Il Perugino, mestre de Rafael, la reinterpretació de l’obra María Magdalena amb motiu del 500 aniversari de la seua mort, efemèride que també se celebra en el 2023, amb la finalitat de consolidar l’intercanvi cultural entre Itàlia i Espanya.

La direcció tècnica i coordinació de l’esdeveniment estarà a càrrec d’Estimar-te i els textos i la curaduría artística vindran de la mà de Valeriano Venneri, Margherita Chiara Immordino i Loredana Trestin.

Organitza: PICASSO DEFI, ART LUXURY i Museu de la Mar Santa Pola.

Col·labora: MUNDI LIFE i AMARTE