El diumenge a la vesprada l’Auditori de La Nucia va penjar el cartell de “Entrades esgotades” per al musical familiar “Vent de l’Est” sobre Mary Poppins. Més de 600 espectadors van gaudir d’aquest musical familiar de Taules Teatre, amb veus en directe. Es tractava de l’última actuació del “Nadal Infantil Cultural 2022-2023” de La Nucia, que ha sigut tot un èxit d’assistència.
Les butaques de l’Auditori de La Nucia es van omplir de públic infantil i familiar ahir diumenge 8 de gener a la vesprada per a gaudir del musical “Vent de l’Est” del grup Taules Teatre del Pinós (Alacant). La representació va ser tot un èxit i van ser molt aplaudits els 20 actors i actrius que participen en aquest muntatge musical, especialment l’actriu protagonista Ana Arrarte, que encarnava el paper de Mary Poppins, cantant les seues famoses cançons; que van sonar ahir en l’Auditori de La Nucia, tatareadas per xiquets i majors.
El musical infantil “Vent de l’Est” està dirigida per José Antonio Pérez Fresco, que a més participa com a actor en l’obra de teatre.
“Vent de l’Est”
El musical “Vent de l’Est” és un espectacle familiar ambientat a Londres, en una casa del segle XX a la qual acudeix una mainadera màgica, Mary Poppins, per a ajudar a una família de classe mitjana-alta, en la criança dels seus fills Jane i Michael.
Aquest musical infantil va captivar al públic infantil des del primer minut de la representació, gràcies a la seua gran interpretació. En ell participen 20 actors i actrius de 9 a 65 anys, que a més d’actuar canten en directe les diferents cançons del musical, que van ser molt aplaudides pel públic.
També van ser molt aplaudits els números de ball i l’enlluernadora posada en escena amb divertits efectes especials. Un gran espectacle musical que va tindre una gran ovació final pel públic nuciero, que va reconéixer la gran posada en escena de “Vent de l’Est”, que combina drama, comèdia, aventura, amor, ball. veus i música. Després de finalitzar el musical els actors i actrius van ser a l’entrada de l’Auditori per a fotografiar-se amb els espectadors i espectadors, que havien omplit la sala prèviament.

L’Auditori de La Nucia va començar amb un “ple absolut” el 2023 amb el musical familiar “Vent de l’Est”, homenatge a Mary Poppins.