Aquest cap de setmana la Sala de concerts situada a Sant Joan d’Alacant ens porta dues propostes musicals molt diferents.
El dissabte 14 d’octubre a les 22h, la banda alacantina Radioz, realitzarà el primer concert de la gira “15 Aniversari” presentant en directe els temes més importants per a la banda. Per a l’ocasió han gravat dues col·laboracions amb Carlos Escobedo (Sôber) i Pau Monteagudo (Cors Elèctrics). Dos temes nous que sonaran com un canó en tota la gira per Espanya. Segons la premsa especialitzada; “RADIOZ sona com si Sôber anaren a un concert dels Zigarros amb les pintes d’Herois del Silenci, escoltant de gom a gom en el cotxe l’últim disc de Shinedown” (Perillosament Junts, RNE).
El diumenge 15 d’octubre a les 19:30h, arriba a Sala Euterpe el Circuit Viu!, un cicle de concerts organitzat per l’Associació de Salas privades de Música en directe En viu!, per a reivindicar la importància de les sales de música en directe, en la qual es proposa una programació musical conjunta per a dinamitzar l’escena musical valenciana. Es realitza en tota la Comunitat Valenciana durant els mesos de setembre i octubre. En aquesta edició del cicle, Euterpe acollirà al cantautor valencià, Andreu Valor, que presenta el seu nou àlbum, “Un nou món” (2022), considerat el millor disc de cançó d’autor en els Premis Ovidi i finalista en els “Premis Carles Santos de la Música”. “Un nou món” és un treball eclèctic. La vestimenta sonora té un aire renovat de folk-indie nord europeu sense perdre l’essència de la cançó d’autor vinculada a la societat, al temps present i a un missatge generacional que aspira a fer del món un lloc més digne i lliure, a través de la poesia, la reflexió i la reivindicació d’humanitat.
Tota la informació dels esdeveniments i la venda d’entrades la pots trobar en www.salaeuterpe.com


Programa
RADIOZ
• Dissabte 14 d’octubre – 22h
• Entrades: anticipada 10€ / taquilla 12€
• * Menors de 12 anys gratis emplenant el formulari de la web.
ANDREU VALOR – dins del Circuit Viu!
• Diumenge 15 d’octubre – 19:30h
• Entrades: anticipada 10€ / taquilla 12€