La programació de les Biblioteques de Villena per a el mes vinent de març comptarà amb la participació del director de l’Institut Cervantes, Luis García Montero, i una exposició sobre la vida i obra de l’escriptora Almudena Grandes com a activitats més noves. El poeta, director del Cervantes i marit de l’escriptora Almudena Grandes oferirà el 23 de març la xarrada-trobe ‘La vida en vers’, que comptarà amb la participació del catedràtic de literatura Ángel Luis Prieto de Paula. Precisament, entre el 6 i el 25 de març, estarà oberta l’exposició ‘En memòria d’Almudena Grandes’, en l’Espai Violeta de la Biblioteca Miguel Hernández i La Paz.
En aquest mes de març, s’inicia la campanya d’animació lectora entre els escolars dels diferents centres educatius de la ciutat, que en aquesta edició inclou als xiquets i xiquetes de dos anys fins als de 4t de primària, segons ha explicat l’edil de Biblioteques, Eva García. Aquesta edició estarà centrada en les produccions poètiques i en el teatre, gèneres més complexos d’introduir entre el públic infantil
La regidora va resumir la programació completa del mes de març com “una àmplia gamma d’alternatives per a tots els públics i, sobretot, per a gaudir en família”.
Segons el director de les biblioteques de Villena, Francisco García, en l’oferta s’inclou activitats diverses com els conta-contes, trobades i xarrades on participaran entitats socials de la ciutat – com és el cas de AMIF-, teatre, música i concerts.