Matrícula oberta fins a dos dies abans de l’inici del curs.

Del 18 d’octubre de 2023 al 29 de gener de 2024.

Hores / Sessions: 60 hores / 30 sessions.

6 crèdits ECTS

Els Tallers Culturals del Servei de Cultura de la UA per al primer quadrimestre del 2023-24 ens porten aquest curs de teatre en el qual podrem aprendre de grans mestres com Juan Luis Mira o Francesc Sanguino i d’una de les directores dels grups de l’Aula de Teatre de la UA amb més experiència, Xiomara Wanden. Tres grans noms de la dramatúrgia, la gestió cultural, la interpretació i la direcció teatral.

El curs, dividit en tres mòduls, a manera de Plantejament, Nus i Desenllaç, cobreix des de l’aproximació al text dramàtic fins a la praxi de la creació dramàtica, amb un exercici final d’enregistrament d’un text dramàtic radiofònic de 10 minuts.

Taller dirigit a integrants de les aules de teatre de la UA, a professionals de les arts escèniques i a totes aquelles persones interessades a conèixer l’arquitectura de la literatura escènica i potenciar la seua creativitat per a la creació d’històries de ficció dramàtica en qualsevol dels seus formats.

Més informació i matrícula: https://cultura.ua.es/es/talleres/2023-24/1/taller-de-creacion-dramatica.-finjamos-que-somos-shakespeare.html Aquest taller és part de l’oferta formativa del Servei de Cultura de la Universitat d’Alacant. La informació de la resta de cursos la tens en https://s.ua.es/es/eu~a