Últim dia de programació de la fira Street Food Market del Campello el dia 1 de novembre, amb un nou ple de públic al Parc Municipal per a gaudir d’un conjunt que va nàixer en 1997 amb motiu d’una festa universitària. Amb el pas del temps, la seua interpretació va millorant alhora que els seus components van adquirint instruments i vestuari similars als de John, Paul, George i Ringo.
En 2011 viatgen a Liverpool per a participar en la Setmana internacional dels Beatles, on donen 7 concerts, tres d’ells en el mític “The Cavern” i són vistos per un públic internacional que prompte els reclama per a altres festivals europeus.
En 2012 participen en el 25 aniversari del prestigiós “Beatles day” de Mons, a Bèlgica, i al març de 2013 en la desena edició de la “Beatles night” francesa, celebrada a Lilla. Ara que es compleix el 50 aniversari de la “beatlemanía, aquests quatre músics alacantins continuen celebrant cada èxit en directe.
Ha sigut l’última proposta d’una extensa programació de la regidoria de Festa i Tradicions que dirigeix Cristian Palomares, qui donat l’èxit collit anuncia que l’esdeveniment tindrà continuïtat en anys esdevenidors.