La setena edició de “Elx Street Market” se celebrarà els pròxims dies 20, 21 i 22 de maig en el Passeig de l’Estació. Enguany comptarà amb la presència de 14 foodtrucks, vehicles-restaurant, que oferiran a tots els assistents menjada nacional i internacional dels Estats Units, Veneçuela, l’Argentina, Tailàndia o Mèxic entre molts altres països representats per aquestes autèntiques cuines amb rodes.

L’esdeveniment, d’entrada gratuïta, tindrà a més un mercat ambulant amb 22 llocs d’artesania i joieria, i comptarà amb un espai per a l’art enfocat a la il·lustració a més d’un escenari infantil on hi haurà espectacles de màgia i animació. També hi haurà concerts: el divendres 20 de maig actuarà Pablo Carbonell, Santero i els Xics el dissabte 21 i Ramonets el diumenge 22.

Felip Sànchez, edil de Comerç, afirma que ”la intenció d’aquest esdeveniment és dinamitzar el comerç de la ciutat atraient tant a la població il·licitana com a la de les ciutats veïnes perquè vengen a passar el dia”.

Per part seua, Amadou Sow, organitzador de l’esdeveniment indica que “volem apostar aquest seté any per les activitats, pels concerts i els escenaris, perquè posarem un dedicat a l’art, un altre als xiquets i un altre als músics “. Rafa Baeza, co-organitzador del mateix apunta que “hem apostat fortament per crear una fira que tinga format festival i que amb les seues carpes i foodtrucks ocupe tot el Passeig de l’Estació“

Aquest 2022 a més “Elx Street Market” no tindrà restriccions soci-sanitàries com sí que va haver-hi en l’edició de l’any anterior que va atraure a 19.000 il·licitans i il·licitanes.

L’horari d’obertura de “Elx Street Market” serà el divendres 20 de 18.00 a 00.00 hores, i dissabte 21 i diumenge 22 de maig de 12.00 a 00.00 hores.