“Momentos Alhambra en l’Escenari” de Cerveses Alhambra va arrancar ahir amb el primer concert del cicle. Una vesprada de dimecres amb bona música a Alacant amb la participació en acústic de la cantant Anni B. Sweet que va ser un regal per als sis sentits.

Tot va començar en el local alacantí Sweet Cool Bar a açò de les sis de la vesprada. Era un preàmbul per a conèixer els desitjos i reptes d’una nit que s’aventurava en l’escenari del teatre de la ciutat. Va anunciar en petit comitè el comiat de la gira de l’últim disc després de tres anys rodant-ho i va anunciar el seu nou treball, en el qual canvia el xip, on oferirà ara les seues lletres en castellà i porta ja 34 unitats per a triar en el moc àlbum.

El seu subconscient no li permet creure’s que aquest és l’últim concert a Alacant encara que com diu ella “és l’últim concert fins al següent”

El presentador del cicle va desvetlar la seua amistat cap a ella, que té com a desavantatge que t’atreveixes a parlar de coses properes que no toquen en una entrevista més oficial on poden més els aspectes tècnics que altres coses.

La seua carrera musical va començar simultàniament amb la seua carrera d’arquitectura en uns anys en el que el més “in” era l’històric MY SPACE moment en el qual tot va començar amb el segell SUBTERFUGE de totes les vides de la música espanyola.

Va anunciar que al febrer 2019 serà una data especial perquè celebrarà el desè aniversari del seu primer àlbum Start, Restart, Undo i van a preparar coses per a gaudir millor d’aquest moment personal.

Va reconèixer que el seu segon àlbum Oh, Monsters!, probablement el millor, parlava molt de la foscor d’aqueix moment encara que també hi havia llum.

Del futur, de les cançons noves, ha confessat que almenys dues o tres ja estan preseleccionades com singels que han convençut a l’equip, no tant a ella, però són un grup i tots opinen i decideixen- En qualsevol cas, “les cançons es mouen amb mi” va indicar.

Després, ja en el Teatre Principal amb un concert que realment va sonar a recital. Anni B. Sweet es lliura, la malaguenya de Fuengirola ho dóna tot en el seu directe. Una dona amb molt humor que la fa encara més propera al públic que gaudeix.

Confessa que se sent una principiant cada vegada que fa un concert i a més ho evoca amb la seua cançó “Beginner”. Es va jugar amb alguns temes els seus desitjos i necessitats implícites amb temes com “Atrévete a querer” però en anglès.

Quasi al final, va presentar el seu primer tema en castellà, com a bestreta, que ha cridat “Monstre” com evocant el seu segon LP.

Va reconèixer que havia estat molt a gust aquesta nit i que es quedava amb aqueixa imatge.

La penúltima cançó va ser una versió, al seu gust, de “No puedo vivir sin ti” i ens va caure el cor a trossos…

 

Me dijiste que te irías

Pero llevas en mi casa toda la vida

Sé que no te irás, tú no te irás

Has colgado tu bandera, traspasado la frontera

Eres la reina

Siempre reinarás, siempre reinarás

No puedo vivir sin ti

No hay manera

No puedo estar sin ti

No hay manera

 

Va ser una bon inici a la signatura de discos, les fotos amb ella molt a prop i la nova degustació de Cerveses Alhambra que van complementar aquesta experiència, aquest Moment Alhambra.

Ara li toca el torn a Neuman (14 de novembre) i a Morgan (28 de novembre) en aquesta experiència que és alhora única i exclusiva.

“Observa amb calma, per a descobrir el que està amagat. Deixes de mira i comences a veure”.