Sala Euterpe acomiada el mes de febrer en gran amb un cap de setmana ple de concerts amb gèneres molt variats.

El primer concert serà el divendres 25 de febrer a les 22h a càrrec de Karmento. Aquesta artista es troba a mig camí entre el folklore i el pop. La seua música naix de la cançó d’autor i camina a través de la cobla, el flamenc, la música ètnica i les seguidilles manxegues. El seu segon àlbum “Aquest esdevenir” ha cridat l’atenció de crítica i mitjans (TVE, Radi 3, Jenesaispop, Efe Ema, Aire Flamenc…) i va ser triat com un dels 10 millors àlbums d’arrel de 2020 per la revista MondoSonoro. A més ha sigut nominat a millor àlbum en la categoria de “Música d’Arrel” en l’última edició dels Premis MIN i el seu directe ha sigut seleccionat com a espectacle recomanat per la Comissió de Música de Xarxa Escena.

El dissabte 26 a les 22h serà el torn del rock and roll local amb RadioZ. Aquesta banda alacantina, ha sigut candidata a 4 Latin Grammy en 2014 i després del seu treball “Zero” produït per Carlos Escobedo, RadioZ presenta el seu nou treball “ANIMAL” amb una gira que recorrerà les principals ciutats d’Espanya.

Tancarà el cap de setmana Lichis, amb un concert íntim el diumenge 27 a les 19h. Maleza, La Cabra Mecánica, Pandilla Voladora, Albert Pla, Tomasito, el Canijo de Jerez, Muchachito i Delinqüentes són només alguns dels jalons de la carrera de Miguel Ángel Hernando Trillo,més conegut com a Litchis. Després d’aquests projectes, van arribar els seus discos en solitari, Avió (2014) i Papallones (2017) per a confirmar el seu indiscutible caràcter de referent del pop rock espanyol. En 2021 va eixir el disc “Mesa per a dues” al costat de Rubén Pozo que els va portar per un gran nombre de ciutats a Espanya. Ara continua el seu gira en solitari despullant cadascuna de les seues cançons i històries.

Les entrades per a tots els concerts estan disponibles en www.salaeuterpe.com

PROGRAMACIÓ

Karmento

• Divendres 25 de febrer

• Horari: 22:00h

• Entrades a 12€ anticipades i 15€ en taquilla

RadioZ

• Dissabte 26 de febrer

• Horari: 22:00h

• Entrades a 8€ anticipades i 10€ taquilla

Lichis

• Diumenge 27 de febrer

• Horari: 19:00h