La fusió de nous estils és l’última aposta de Uña y carne, el grup de rumba-flamenca creat pel compositor i cineasta Carlos Salado i compost pel cantant Antonio Clavería. El duo va presentar la setmana passada el seu últim single “Dame de eso”, una cançó en col·laboració amb l’artista Lennis Rodríguez que combina el marcat estil flamenc del grup alacantí amb el flow dominicà i reguetonero de la cantant llatinoamericana.

“Amb ‘Dame de eso’, hem volgut apostar per nous estils, però sempre mantenint la nostra essència rumbera. Volíem una cançó cañera, que convide al ball, al gaudi i a les ganes de passar-lo bé. I així ho hem fet. Esta cançó parla de la connexió a primera vista, del desig de dues persones d’estar junts i menjar-se a besos”, assenyala el compositor Carlos Salado.

Després de l’èxit de les seues dues últimes cançons ‘Mil Razones’, con ‘Bebe’ y ‘Habrá un lugar’ amb ‘El Canijo de Jerez’; Uña y carne presenta una nova col·laboració alegre i divertida amb Lennis Rodríguez, cantant, compositora i productora dominicana destacada del món del reguetón i la música llatinoamericana. “Haver treballat amb ella ha sigut tot un orgull. És una artista 360é: canta, balla, compon, actua i ara ha fet un passet més en el món de la interpretació. Sens dubte, li augure una carrera cinematogràfica brillant», assegura el cantant Antonio Clavería.

Quant al videoclip, ja disponible en YouTube, Carlos Salado torna a apostar per música i cinema incloent seqüències dialogades tan característiques del seu segell artístic. En ell, tres parelles mestisses passen un dia de festa en una casa antiga d’un poble de l’Espanya profunda on, lliures i desenfadats, riuen, toquen la guitarra, canten i ballen. Tot això a través d’una mescla de plans que fusionen la càmera lenta, per a emfatitzar l’estat de felicitat dels personatges, amb plans més ràpids utilitzats per als moments de festa i “subidón”.

“Este videoclip és un dels més interessants que hem fet. Hem comptat amb un gran equip on tots han apostat molt per este producte cinematogràfic. Estem molt satisfets amb el resultat», conclou Carlos Salado.